.

.

& Pojačalo; univerzalni stezni filtar: visokoučinkoviti, vrhunski, perivi, zamjenjivi filtar motora: promjer prirubnice:

& Pojačalo; univerzalni stezni filtar: visokoučinkoviti, vrhunski, perivi, zamjenjivi filtar motora: promjer prirubnice:

HRK 40.98

Količina robe
Tova je dostupna

Univerzalni stezni filteri za zrak su proizvedeni za širok raspon primjena i jedinstvene potrebe filtracije. Visokoučinkoviti zračni filtri su dizajnirani za poboljšanje performansi motora povećanjem protoka zraka. Za razliku od papirnatih filtara za jednokratnu upotrebu, koje je potrebno često mijenjati, zračni filteri za B&B mogu se prati, ponovno koristiti i dizajnirani su da traju Vašem vozilu. Ovi svestrani filtri izrađeni su s teškim oblikovanim fleksibilnim gumenim prirubnicama koje apsorbiraju vibracije i osiguravaju sigurno pričvršćivanje. Tvrtka Ind & Ind nudi tisuće steznih filtara različitih oblika i veličina koji odgovaraju mnogim preciznim primjenama. Pridružite se milijunima kupaca koji su uštedjeli novac i poboljšali performanse vozila prelaskom na sustav filtracije B&B. zaštitni slojevi : višestruki slojevi visokokvalitetne pamučne mreže obrađene posebno dizajniranim vezivom rade zajedno kako bi stvorili složenu mrežu materijala za filtriranje motora koja je dizajnirana za blokiranje i hvatanje štetnih onečišćenja. Čvrsta konstrukcija : svestrani zračni filtri za zrak izrađeni su od vrhunskih i vrhunskih izdržljivih materijala kako bi se osigurala njihova trajnost. Očistite jednom u 5 godina : zračni filtar motora treba čistiti samo svakih 75.000 milja u normalnim uvjetima vožnje autocestom (5 godina na temelju prosječne kilometraže od 15.000 milja godišnje). Jednostavna instalacija : zračni filtri za Binder & B unaprijed su podmazani i spremni za ugradnju u vašu tvorničku zračnu jedinicu - ovo je jedna od najjednostavnijih i najisplativijih nadogradnji vozila za brzo poboljšanje performansi.

Osnovna svojstva

Dodaci proizvodu